Dating hoger opgeleiden, e-Matching.nl, durft u het aan…

matching

 

Om via internet een partner te vinden lijkt heel makkelijk, gezien het enorme aanbod aan potentiële partners. Maar in de praktijk blijkt het niet voor iedereen even goed te werken. Om die reden biedt e-Matching persoonlijke en professionele ondersteuning door de DatingCoach.

DatingCoach: Eerste hulp bij (online) dating

De DatingCoach biedt uitkomst voor mensen die te weinig of geen succesvolle contacten weten te leggen via online datingsites. Voor € 35,95 word je op weg geholpen met een doelgerichte aanpak van online dating (profiel aanmaken, selecteren, reageren). De begeleiding vindt plaats via internet. Na bovengenoemde “Eerste hulp” is uitgebreidere en specifieke begeleiding mogelijk tegen uurtarief.

Ruime ervaring

DatingCoach Irma Ellens Maat heeft al veertien jaar lang een eigen praktijk en heeft eveneens groepstherapie gegeven, o.a. relatietherapie en assertiviteitstraining.

Alleen voor leden

De DatingCoach van e-Matching is nu alleen beschikbaar voor leden van e-Matching. Dus als je gebruik wilt maken van de diensten van de DatingCoach, word dan eerst lid van e-Matching.

Nog niet ingeschreven?

De diensten van de DatingCoach van e-Matching zijn beschikbaar in combinatie met het lidmaatschap van e-Matching. Klik hier om in te loggen of om een profiel (je wordt eerst gratis proeflid) aan te maken bij e-Matching.