Datingeasy.nl : Voor een relatie, date of vriendschap

datingeasy

 

Ik had nooit echt geluk in de liefde dus ik dacht laat ik eens een datingsite proberen. Ik heb gezocht op het internet en ik zag een datingsite die was aanbevolen, dus ik dacht ‘ik probeer dit 1 keertje en als het niet lukt geef ik het op’. Na nog geen twee dagen aangemeld te hebben gestaan op deze datingsite kreeg ik een berichtje van Jim. Nadat ik het berichtje van Jim had gelezen was ik al erg geïnteresseerd. Ik keek elke dag of ik weer een berichtje terug kreeg van hem en ja hoor, elke keer toen ik online kwam had ik wel 1 of 2 berichtjes van hem. We raakten steeds meer aan de praat en we merkten allebei dat we steeds meer interesse en gevoelens voor mekaar kregen. Van e-mailen werd het sms’en en daarna zelfs bellen. Toen dachten we allebei, als we elkaar zo leuk vinden waarom dan niet afspreken. Dus dat deden we en meteen op de eerste date was het liefde op het eerste gezicht